Pat Arthur lemn masiv 180x200

De ce paturi de lemn?

Cererea de mobilier din lemn este în creștere. Acest lucru se datorează faptului că se crede că este mai ecologic decât alte materiale, cum ar fi metalul sau plasticul. De asemenea, oferă camerei o senzație naturală și organică. De asemenea, paturile din lemn sunt considerate a fi mai sănătoase deoarece nu conțin substanțe chimice toxice care pot dăuna organismului uman.

Paturile din lemn sunt realizate din lemn masiv, ceea ce le face grele și rezistente. Ele pot rezista ani de zile fără probleme, ceea ce nu este cazul altor materiale precum metalul sau plasticul.

Ce este un cadru de pat din lemn și cum vă poate ajuta?

Lemnul este un material natural care a fost folosit de secole pentru a face mobilier și alte produse. Este durabil, puternic și ușor de întreținut.

Cadrele de pat din lemn au multe beneficii care le fac alegerea perfecta pentru dormitorul tau. Nu sunt doar plăcute din punct de vedere estetic, dar oferă și o suprafață confortabilă de dormit și pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

18 de modele de paturi din lemn

Paturile din lemn devin din ce în ce mai populare în industria mobilei. Nu sunt doar frumoase, dar oferă și un somn confortabil.

Există mulți factori care contribuie la confortul unui pat. Una dintre ele este salteaua, iar alta este cadrul sau baza. Cele mai bune paturi din lemn au de obicei o bază de înaltă calitate, care asigură un sprijin bun pentru corp.

Îți prezentăm mai jos 18 modele de paturi din lemn pe care noi le recomandăm cu căldură.

Modelul 1:

Pat lemn masiv Select alb rezistent si durabil - 18 de modele de paturi din lemn

Modelul 2:

Pat Luxus lemn masiv Alb 140x200
Pat Luxus lemn masiv Alb 140×200, 160×200 sau 180×200

Modelul 3:

Pat Goldstone lemn masiv 160x200

Modelul 4:

Pat Adele 180x200 Alb lemn masiv

Modelul 5:

Pat Palermo lemn masiv 160x200

Modelul 6:

pat lemn masiv alb Cristiana privit din stanga

Modelul 7:

Pat Louis lemn masiv, maro

Modelul 8:

Pat Apollo Lemn Masiv, Alb, 160x200

Modelul 9:

Pat Albert lemn masiv, Alb patinat 160x200

Modelul 10:

Pat Sofia Crem din Lemn Masiv cu spatar tapitat complet

Modelul 11:

pat alb lemn masiv Belinda design elegant privit din stanga

Modelul 12:

Pat Albert lemn masiv, Intarsie 160x200

Modelul 13:

Pat Roma lemn masiv, natur 160x200

Modelul 14:

Pat din lemn Masiv Magnus Edition

Modelul 15:

Pat Elizabeth Nuc lemn masiv

Modelul 16:

pat lemn masiv alb Cristiana pentru copii 90x200 privit din stanga

Modelul 17:

Pat Arthur lemn masiv 180x200

Modelul 18:

Pat Pandora lemn masiv 160x200

De ce ar trebui să cumpărați un cadru de pat din lemn masiv?

Un cadru de pat este o parte esențială a dormitorului tău. Este ceea ce vă susține salteaua și lenjeria de pat și pe care dormiți în fiecare noapte. Un cadru de pat bun poate dura ani de zile și poate fi transmis de la o generație la alta, în timp ce un cadru de pat de o calitate mai slabă va trebui înlocuit în doar câțiva ani.

Un cadru de pat din lemn masiv va dura cel mai mult deoarece este realizat din cel mai rezistent material disponibil pentru aceste rame. Puteți găsi o gamă largă de stiluri, dimensiuni și culori pentru ramele din lemn masiv, atât în design tradițional, cât și în cel contemporan. Pe lângă faptul că sunt puternice, aceste rame sunt și ecologice, deoarece sunt fabricate din materiale durabile care nu contribuie la defrișare sau poluare, așa cum o fac ramele metalice. Puteți vizualiza mai multe idei pe Pinterest.

Lasă un comentariu