Rafturi pe perete

Provocări în camera de zi cu apartamente mici

Livingul este un loc în care oamenii se pot relaxa după o zi lungă de muncă. Pentru unii, livingul este singurul spațiu din apartamentul lor pe care îl pot numi propriu. De aceea este important să vă asigurați că acest spațiu este confortabil și locuibil. Îți vom prezenta mai jos câteva idei de amenajare living noi, moderne și bune pentru inspirația ta.

Problema cu apartamentele mici este că nu există suficient spațiu pentru un dormitor separat, bucătărie sau zonă de luat masa. Acest lucru înseamnă că nu vor fi locuri unde oamenii să evadeze atunci când vor să scape de restul familiei sau prietenilor lor. Îți vom arăta în acest articol care sunt cele mai bune tehnici de amenajare ale unui living într-un apartament mic.

O sufragerie mică într-un apartament pune multe provocări pentru cei care locuiesc în ele – mai ales dacă nu sunt obișnuiți.

Foto preluat de la canva.com

Dimensiunea sufrageriei este un factor important de luat în considerare atunci când vă decorați camera de zi. Poate fi dificil să găsești un living care să aibă dimensiunea potrivită dacă locuiești într-un apartament mic.

Cheia este să vă faceți camera de zi să pară mai mare și mai spațioasă. Puteți face acest lucru adăugând decorațiuni de perete, lucrări de artă și plante.

Cum să proiectați o zonă de luat masa pentru apartament mic, funcțională și elegantă

Amenajarea unei mici zone de luat masa in apartamentul tau nu este o sarcina usoara. Trebuie să vă asigurați că este funcțional, elegant și confortabil.

Pentru a proiecta o zonă de luat masa mică, dar funcțională și elegantă, ar trebui să alegeți mai întâi masa potrivită pentru spațiu. O masă rotundă sau pătrată se va descurca bine. Apoi adauga cateva scaune care sunt potrivite si spatiului in care vrei sa le asezi. Puteți folosi și bănci sau scaune dacă nu aveți scaune acasă. Ultimul lucru pe care trebuie să-l faceți este să creați o ambianță plăcută cu câteva decorațiuni și lumânări pe masă.

masa cafea lemn masiv alb cu blat de stejar

Zonele de luat masa sunt o modalitate excelenta de a crea un spatiu pentru a se reuni prietenii si familia, precum si un loc in care sa mananci atunci cand nu vrei sa iesi.

Cheia este să-l faci să se simtă ca un spațiu acasă și confortabil, nu doar o extensie a bucătăriei tale.

4 moduri de a adăuga spațiu de depozitare în camera de zi mică

Oamenii care locuiesc în spații mici caută mereu modalități de a economisi mai mult spațiu și de a-și face camera de zi să pară mai mare. Știm cu toții că a trăi într-un spațiu mic poate fi o provocare. Dar există câteva modalități simple de a face camera de zi să se simtă mai mare și mai spațioasă.

1. Folosiți pereții: Agățați rafturile de pereți sau atașați cârlige pentru haine pe pereți.

2. Păstrați-o ordonată: o cameră aglomerată se va simți întotdeauna mai mică decât una îngrijită, așa că păstrați-vă lucrurile în ordine și depozitați-le atunci când nu sunt utilizate.

3. Adăugați spațiu de depozitare: puteți cumpăra mobilier de depozitare sau puteți stivui cutii sub pat pentru a crea mai mult spațiu pentru alte lucruri precum cărți, haine și pantofi.

4. Alegeți mobila cu înțelepciune: alegeți mobilierul mai ușor, care nu ocupă prea mult spațiu, cum ar fi un pouf în loc de fotoliu sau o măsuță rotundă în loc de una pătrată

Ce culori sunt bune pentru un living mic?

Pentru a face un living mic să pară mai mare, ar trebui să folosiți culori deschise pe pereți și pe mobilier. Albul este o culoare bună pentru pereți, deoarece reflectă lumina și face camera să pară mai mare. De asemenea, puteți folosi maro deschis sau bej pentru pereți. Pentru mobilier, ar trebui să evitați culorile închise precum negru sau bleumarin, deoarece fac camera să se simtă mai mică și mai aglomerată. Dacă doriți să adăugați puțină culoare sufrageriei dvs., alegeți nuanțe mai deschise de verde, galben sau violet, dar numai în doze mici, deoarece prea multă culoare ar face camera de zi să se simtă prea aglomerată. Va recomandăm să aruncați un ochi și aici pentru a vedea cele mai frumoase culori pentru un living.

Puteti sa vedeti un video cu 10 idei grozave pentru amenajarea livingului:

Decoratiuni pentru casa poți găsi chiar și la noi:

  1. Corpuri de iluminat din lemn – care se potrivesc excelent in orice decor
  2. Mese si scaune pentru dinnig
  3. Decoratiuni interioare

Lasă un comentariu