Combinatii de culori

Descoperă în cele ce urmează combinatii de culori in spirate pentru un decor modern și vibrant de la EMob Decor. Află tendințele anul acesta in materie de culori!

Combinatii de culori potrivite cu portocaliu

Portocaliul este o culoare vibrantă și energică, care poate adăuga un strop de căldură și veselie în decorul casei tale. Combinațiile de culori potrivite cu portocaliul pot crea un aspect plin de vitalitate și entuziasm în fiecare încăpere.

Ce culori se potrivesc cu portocaliu?

Combinatii de culori potrivite cu portocaliu sunt: portocaliu și alb, portocaliu și maro, portocaliu și verde, portocaliu și albastru, portocaliu și gri. Vezi câteva exemple mai jos.

Indiferent de preferințele tale și de atmosfera pe care dorești să o creezi, iată câteva sugestii de combinatii de culori potrivite cu portocaliul:

1. Portocaliu și alb: Combinația dintre portocaliu și alb este una proaspătă și prietenoasă. Albul poate fi utilizat ca bază pentru pereți și mobilier, în timp ce portocaliul poate fi adăugat sub formă de accesorii și decorațiuni. Această combinație este ideală pentru bucătării, livinguri sau chiar și pentru dormitoare, aducând un aspect plin de energie și lumină.

combinatii de culori cu portocaliu si alb

2. Portocaliu și maro: Combinația dintre portocaliu și maro adaugă un strop de căldură și confort în decorul casei tale. Maroul poate fi utilizat pentru mobilier și textile, în timp ce portocaliul poate fi adăugat sub formă de accente și accesorii. Această combinație este potrivită pentru sufragerii, dormitoare sau chiar și pentru holuri, aducând un aspect plin de căldură și confort.

combinatii de culori cu portocaliu si maro

3. Portocaliu și verde: Combinația dintre portocaliu și verde adaugă un strop de prospețime și vitalitate în casa ta. Verdele poate fi integrat sub formă de plante de interior sau de textile, cum ar fi pernele decorative sau covoarele. Această combinație este potrivită pentru sufragerii, dormitoare sau chiar și pentru holuri, aducând un aspect plin de viață și energie.

combinatii de culori cu portocaliu si verde

4. Portocaliu și gri: Combinația dintre portocaliu și gri adaugă un strop de echilibru și rafinament în decorul casei tale. Griul poate fi ales în diverse nuanțe, de la un gri deschis și neutru până la un gri închis și elegant. Această combinație este ideală pentru livinguri, dormitoare sau chiar și pentru birouri, aducând un aspect plin de stil și modernitate

combinatii de culori cu portocaliu si gri

5. Portocaliu și albastru: Combinația dintre portocaliu și albastru adaugă un strop de contrast și vitalitate în decorul casei tale. Albastrul poate fi utilizat pentru pereți sau pentru textile, în timp ce portocaliul poate fi adăugat sub formă de accesorii și decorațiuni.

combinatii de culori cu portocaliu si albastru

Această combinație este potrivită pentru sufragerii, dormitoare sau chiar și pentru băi, aducând un aspect plin de dinamism și veselie.Acestea sunt doar câteva exemple de combinatii de culori potrivite cu portocaliul. Fie că optezi pentru contrast sau pentru nuanțe similare, asigură-te că combinațiile alese reflectă stilul și personalitatea ta, aducând un aspect plin de energie și bucurie în fiecare colț al casei tale.

Combinatii de culori potrivite cu rosu

Ce culori se potrivesc cu rosu?

Combinatii de culori potrivite cu rosu sunt: rosu si alb, rosu si negru, rosu si auriu, rosu si maro, rosu si gri. Vezi câteva exemple mai jos.

Roșul este o culoare puternică și pasională, care poate adăuga un strop de energie și dramatism în decorul casei tale. Combinațiile de culori potrivite cu roșul pot crea un aspect plin de impact și personalitate în fiecare încăpere. Indiferent de preferințele tale și de atmosfera pe care dorești să o creezi, iată câteva sugestii de combinatii de culori potrivite cu roșul:

1. Roșu și alb: Combinația dintre roșu și alb este una clasică și vibrantă. Albul poate fi utilizat ca bază pentru pereți și mobilier, în timp ce roșul poate fi adăugat sub formă de accesorii și decorațiuni. Această combinație este ideală pentru livinguri, dormitoare sau chiar și pentru bucătării, aducând un aspect plin de energie și contrast.

combinatii de culori cu rosu si alb

2. Roșu și negru: Combinația dintre roșu și negru adaugă un strop de eleganță și dramatism în decorul casei tale. Negru poate fi utilizat pentru mobilier și accesorii, în timp ce roșul poate fi adăugat sub formă de textile și decorațiuni. Această combinație este potrivită pentru sufragerii, dormitoare sau chiar și pentru birouri, aducând un aspect plin de stil și impact vizual.

combinatii de culori cu rosu si negru

3. Roșu și auriu: Combinația dintre roșu și auriu adaugă un strop de opulență și strălucire în decorul casei tale. Auriul poate fi integrat sub formă de accesorii, cum ar fi lămpile, oglinzile sau textilele cu detalii aurii. Această combinație este potrivită pentru sufragerii, dormitoare sau chiar și pentru spații de primire, aducând un aspect plin de eleganță și lux.

combinatii de culori cu rosu si auriu

4. Roșu și maro: Combinația dintre roșu și maro adaugă un strop de căldură și confort în decorul casei tale. Maroul poate fi utilizat pentru mobilier și textile, în timp ce roșul poate fi adăugat sub formă de accente și accesorii. Această combinație este potrivită pentru sufragerii, dormitoare sau chiar și pentru holuri, aducând un aspect plin de căldură și confort.

5. Roșu și gri: Combinația dintre roșu și gri adaugă un strop de echilibru și rafinament în decorul casei tale. Griul poate fi ales în diverse nuanțe, de la un gri deschis și neutru până la un gri închis și elegant. Această combinație este ideală pentru livinguri, dormitoare sau chiar și pentru birouri, aducând un aspect plin de stil și modernitate.

combinatii de culori cu rosu si gri

Acestea sunt doar câteva exemple de combinatii de culori potrivite cu roșul. Fie că optezi pentru contrast sau pentru nuanțe similare, asigură-te că combinațiile alese reflectă stilul și personalitatea ta, aducând un aspect plin de pasiune și intensitate în fiecare colț al casei tale.

Combinații de culori potrivite cu roz

Ce culori se potrivesc cu roz?

Combinatii de culori potrivite cu rosu sunt: roz si alb, roz si gri, roz si auriu, roz si verde, roz si mov, roz si verde. Vezi câteva exemple mai jos.

Rozul este o culoare delicată și feminină, care poate adăuga un strop de dulceață și eleganță în decorul casei tale. Combinațiile de culori potrivite cu rozul pot crea un aspect plin de tandrețe și rafinament în fiecare încăpere. Indiferent de preferințele tale și de atmosfera pe care dorești să o creezi, iată câteva sugestii de combinatii de culori potrivite cu rozul:

1. Roz și alb: Combinația dintre roz și alb este una clasică și plină de prospețime. Albul poate fi utilizat ca bază pentru pereți și mobilier, iar rozul poate fi adăugat sub formă de accesorii și decorațiuni. Această combinație este ideală pentru dormitoare, sufragerii sau chiar și pentru camere de copii, aducând un aspect plin de delicatețe și lumină.

combinatii de culori cu roz si alb

2. Roz și gri: Combinația dintre roz și gri adaugă un strop de subtilitate și rafinament în decorul casei tale. Griul poate fi ales în diverse nuanțe, de la un gri deschis și neutru până la un gri închis și elegant. Această combinație este potrivită pentru dormitoare, sufragerii sau chiar și pentru birouri, aducând un aspect plin de eleganță și calm.

combinatii de culori cu roz si gri

3. Roz și auriu: Combinația dintre roz și auriu adaugă un strop de lux și strălucire în decorul casei tale. Auriul poate fi integrat sub formă de accesorii, cum ar fi candelabrele, oglinzile sau textilele cu detalii aurii. Această combinație este potrivită pentru sufragerii, dormitoare sau chiar și pentru băi, aducând un aspect plin de eleganță și opulență.

4. Roz și verde: Combinația dintre roz și verde adaugă un strop de prospețime și vitalitate în decorul casei tale. Verdele poate fi utilizat sub formă de plante de interior sau de textile, cum ar fi pernele decorative sau covoarele. Această combinație este potrivită pentru sufragerii, dormitoare sau chiar și pentru bucătării, aducând un aspect plin de viață și energie.

combinații de culori cu verde si roz

5. Roz și mov: Combinația dintre roz și mov adaugă un strop de mister și eleganță în decorul casei tale. Movul poate fi utilizat pentru pereți sau pentru textile, în timp ce rozul poate fi adăugat sub formă de accesorii și decorațiuni. Această combinație este potrivită pentru dormitoare, sufragerii sau chiar și pentru holuri, aducând un aspect plin de stil și sofisticare.

Acestea sunt doar câteva exemple de combinatii de culori potrivite cu rozul. Fie că optezi pentru nuanțe pastelate sau pentru tonuri mai intense, asigură-te că combinațiile alese reflectă stilul și personalitatea ta, aducând un aspect plin de feminitate și eleganță în fiecare colț al casei tale.

Combinatii de culori potrivite cu verde

Ce culori se potrivesc cu verde?

Combinatii de culori potrivite cu rosu sunt: verde și alb, verde și maro, verde și albastru, verde și gri, verde și galben. Vezi câteva exemple mai jos.

Verdele este o culoare naturală și revigorantă, care poate adăuga o notă de prospețime și vitalitate în decorul casei tale. Combinațiile de culori potrivite cu verdele pot crea un aspect plin de echilibru și armonie în fiecare încăpere. Indiferent de preferințele tale și de atmosfera pe care dorești să o creezi, iată câteva sugestii de combinatii de culori potrivite cu verdele:

1. Verde și alb: Combinația dintre verde și alb este una clasică și plină de prospețime. Albul poate fi utilizat ca bază pentru pereți și mobilier, iar verdele poate fi adăugat sub formă de plante de interior sau de accesorii și decorațiuni. Această combinație este ideală pentru livinguri, dormitoare sau chiar și pentru bucătării, aducând un aspect plin de natură și lumină.

combinații de culori cu verde si alb

2. Verde și maro: Combinația dintre verde și maro adaugă un strop de căldură și confort în decorul casei tale. Maroul poate fi utilizat pentru mobilier și textile, în timp ce verdele poate fi adăugat sub formă de perne decorative sau plante de interior. Această combinație este potrivită pentru sufragerii, dormitoare sau chiar și pentru spații de relaxare, aducând un aspect plin de naturalețe și relaxare.

combinații de culori cu verde si gri

3. Verde și albastru: Combinația dintre verde și albastru adaugă un strop de prospătime și liniște în decorul casei tale. Albastrul poate fi utilizat sub formă de perne decorative, covoare sau textile, în timp ce verdele poate fi adăugat sub formă de plante de interior sau accesorii. Această combinație este potrivită pentru dormitoare, băi sau chiar și pentru birouri, aducând un aspect plin de calm și relaxare.

combinații de culori cu verde si albastru

4. Verde și gri: Combinația dintre verde și gri adaugă un strop de echilibru și eleganță în decorul casei tale. Griul poate fi ales în diverse nuanțe, de la un gri deschis și neutru până la un gri închis și sofisticat. Această combinație este ideală pentru livinguri, dormitoare sau chiar și pentru spații de lucru, aducând un aspect plin de rafinament și stil.

combinații de culori cu verde

5. Verde și galben: Combinația dintre verde și galben adaugă un strop de vitalitate și optimism în decorul casei tale. Galbenul poate fi utilizat sub formă de accesorii, cum ar fi pernele decorative sau tablourile, în timp ce verdele poate fi adăugat sub formă de plante de interior sau textile. Această combinație este potrivită pentru sufragerii, bucătării sau chiar și pentru spații de lucru, aducând un aspect plin de energie și bucurie.

combinații de culori cu verde si galben

Acestea sunt doar câteva exemple de combinatii de culori potrivite cu verdele. Fie că optezi pentru tonuri mai deschise sau pentru nuanțe mai intense, asigură-te că combinațiile alese reflectă stilul și personalitatea ta, aducând un aspect plin de prospețime și vitalitate în fiecare colț al casei tale.

Combinatii de culori potrivite cu violet

Ce culori se potrivesc cu violet?

Combinatii de culori potrivite cu rosu sunt: violet și alb, violet și auriu, violet și gri, violet și verde, violet și roz. Vezi câteva exemple mai jos.

Violetul este o culoare puternică și misterioasă, care poate adăuga o notă de eleganță și rafinament în decorul casei tale. Combinațiile de culori potrivite cu violetul pot crea un aspect plin de stil și sofisticare în fiecare încăpere. Indiferent de preferințele tale și de atmosfera pe care dorești să o creezi, iată câteva sugestii de combinatii de culori potrivite cu violetul:

1. Violet și alb: Combinația dintre violet și alb este una clasică și plină de eleganță. Albul poate fi utilizat ca bază pentru pereți și mobilier, iar violetul poate fi adăugat sub formă de accesorii și decorațiuni. Această combinație este ideală pentru dormitoare, sufragerii sau chiar și pentru birouri, aducând un aspect plin de rafinament și lumină.

2. Violet și auriu: Combinația dintre violet și auriu adaugă un strop de lux și strălucire în decorul casei tale. Auriul poate fi integrat sub formă de accesorii, cum ar fi candelabrele, oglinzile sau textilele cu detalii aurii. Această combinație este potrivită pentru sufragerii, dormitoare sau chiar și pentru băi, aducând un aspect plin de opulență și eleganță.

3. Violet și gri: Combinația dintre violet și gri adaugă un strop de echilibru și rafinament în decorul casei tale. Griul poate fi ales în diverse nuanțe, de la un gri deschis și neutru până la un gri închis și sofisticat. Această combinație este potrivită pentru livinguri, dormitoare sau chiar și pentru birouri, aducând un aspect plin de stil și eleganță.

combinații de culori cu violet

4. Violet și verde: Combinația dintre violet și verde adaugă un strop de contrast și vitalitate în decorul casei tale. Verdele poate fi utilizat sub formă de plante de interior sau de textile, cum ar fi pernele decorative sau covoarele. Această combinație este potrivită pentru sufragerii, dormitoare sau chiar și pentru bucătării, aducând un aspect plin de viață și energie.

5. Violet și roz: Combinația dintre violet și roz adaugă un strop de romantism și tandrețe în decorul casei tale. Rozul poate fi utilizat sub formă de perne decorative, covoare sau textile, în timp ce violetul poate fi adăugat sub formă de accesorii și decorațiuni. Această combinație este potrivită pentru dormitoare, sufragerii sau chiar și pentru camere de copii, aducând un aspect plin de dulceață și stil.

Acestea sunt doar câteva exemple de combinatii de culori potrivite cu violetul. Fie că optezi pentru tonuri mai intense sau pentru nuanțe mai pastelate, asigură-te că combinațiile alese reflectă stilul și personalitatea ta, aducând un aspect plin de eleganță și rafinament în fiecare colț al casei tale.

Combinații de culoare potrivite cu oliv

Ce culori se potrivesc cu oliv?

Combinatii de culori potrivite cu rosu sunt: oliv și crem, oliv și maro, oliv și bej, oliv și gri, oliv și auriu. Vezi câteva exemple mai jos.

Olivul este o culoare naturală și terestră, care poate adăuga o notă de calm și rafinament în decorul casei tale. Combinațiile de culori potrivite cu olivul pot crea un aspect plin de echilibru și eleganță în fiecare încăpere. Indiferent de preferințele tale și de atmosfera pe care dorești să o creezi, iată câteva sugestii de combinatii de culori potrivite cu olivul:

1. Oliv și crem: Combinația dintre oliv și crem adaugă un strop de căldură și confort în decorul casei tale. Cremul poate fi utilizat ca bază pentru pereți și mobilier, iar olivul poate fi adăugat sub formă de accesorii și decorațiuni. Această combinație este ideală pentru livinguri, dormitoare sau chiar și pentru bucătării, aducând un aspect plin de naturalețe și liniște.

Citește și ÎNVAȚĂ CUM SĂ ADAUGI CONTRAST ÎNTR-UN DORMITOR CU PERETII CREM

2. Oliv și maro: Combinația dintre oliv și maro adaugă un strop de naturalețe și eleganță în decorul casei tale. Maroul poate fi utilizat pentru mobilier și textile, în timp ce olivul poate fi adăugat sub formă de perne decorative sau accesorii. Această combinație este potrivită pentru sufragerii, dormitoare sau chiar și pentru spații de relaxare, aducând un aspect plin de căldură și stil.

3. Oliv și bej: Combinația dintre oliv și bej adaugă un strop de rafinament și simplitate în decorul casei tale. Bejul poate fi utilizat sub formă de pereți și textile, în timp ce olivul poate fi adăugat sub formă de accesorii sau plante de interior. Această combinație este potrivită pentru livinguri, dormitoare sau chiar și pentru băi, aducând un aspect plin de eleganță și liniște.

4. Oliv și gri: Combinația dintre oliv și gri adaugă un strop de echilibru și modernitate în decorul casei tale. Griul poate fi ales în diverse nuanțe, de la un gri deschis și neutru până la un gri închis și sofisticat. Această combinație este ideală pentru livinguri, dormitoare sau chiar și pentru birouri, aducând un aspect plin de stil și rafinament.

combinații de culori cu oliv

5. Oliv și auriu: Combinația dintre oliv și auriu adaugă un strop de lux și eleganță în decorul casei tale. Auriul poate fi integrat sub formă de accesorii, cum ar fi candelabrele sau oglinzile cu ramă aurie. Această combinație este potrivită pentru sufragerii, dormitoare sau chiar și pentru băi, aducând un aspect plin de opulență și strălucire.

Acestea sunt doar câteva exemple de combinatii de culori potrivite cu olivul. Fie că optezi pentru tonuri mai deschise sau pentru nuanțe mai intense, asigură-te că combinațiile alese reflectă stilul și personalitatea ta, aducând un aspect plin de rafinament și echilibru în fiecare colț al casei tale.

Combinații de culoare potrivite cu turcoaz

Ce culori se potrivesc cu turcoaz?

Combinatii de culori potrivite cu rosu sunt: turcoaz și alb, turcoaz și auriu, turcoaz și gri, turcoaz și roz, turcoaz și galben. Vezi câteva exemple mai jos.

Turcoazul este o culoare vibrantă și îndrăzneață care poate adăuga o notă de prospețime și vitalitate în decorul casei tale. Combinațiile de culori potrivite cu turcoazul pot crea un aspect plin de energie și stil în fiecare încăpere. Indiferent de preferințele tale și de atmosfera pe care dorești să o creezi, iată câteva sugestii de combinatii de culori potrivite cu turcoazul:

1. Turcoaz și alb: Combinația dintre turcoaz și alb adaugă un strop de prospețime și lumină în decorul casei tale. Albul poate fi utilizat ca bază pentru pereți și mobilier, iar turcoazul poate fi adăugat sub formă de accesorii și decorațiuni. Această combinație este ideală pentru livinguri, dormitoare sau chiar și pentru bucătării, aducând un aspect plin de aerisire și vitalitate.

2. Turcoaz și auriu: Combinația dintre turcoaz și auriu adaugă un strop de lux și strălucire în decorul casei tale. Auriul poate fi integrat sub formă de accesorii, cum ar fi candelabrele sau oglinzile cu ramă aurie. Această combinație este potrivită pentru sufragerii, dormitoare sau chiar și pentru băi, aducând un aspect plin de eleganță și rafinament.

3. Turcoaz și gri: Combinația dintre turcoaz și gri adaugă un strop de echilibru și modernitate în decorul casei tale. Griul poate fi ales în diverse nuanțe, de la un gri deschis și neutru până la un gri închis și sofisticat. Această combinație este ideală pentru livinguri, dormitoare sau chiar și pentru birouri, aducând un aspect plin de stil și rafinament.

4. Turcoaz și roz: Combinația dintre turcoaz și roz adaugă un strop de veselie și romantism în decorul casei tale. Rozul poate fi utilizat în nuanțe pastelate sau mai intense, în funcție de preferințe. Această combinație este potrivită pentru dormitoare, camere de joacă sau chiar și pentru birouri, aducând un aspect plin de căldură și bucurie.

5. Turcoaz și galben: Combinația dintre turcoaz și galben adaugă un strop de vitalitate și energie în decorul casei tale. Galbenul poate fi utilizat sub formă de accesorii sau decorațiuni, cum ar fi perne decorative sau tablouri. Această combinație este potrivită pentru livinguri, dormitoare sau chiar și pentru bucătării, aducând un aspect plin de prospetime și optimism.

Acestea sunt doar câteva exemple de combinatii de culori potrivite cu turcoazul. Fie că optezi pentru tonuri mai deschise sau pentru nuanțe mai intense, asigură-te că combinațiile alese reflectă stilul și personalitatea ta, aducând un aspect plin de vitalitate și stil în fiecare colț al casei tale.

Lasă un comentariu