Caută

O afacere de succes este ca o călătorie pe care o începem cu noi înșine, dar o finalizăm cu satisfacția și loialitatea clienților noștri.

Suntem EMob Decor, magazin de mobila online creat să aducă calitate și prețuri corecte. Mândri să vindem mobilier fabricat in Romania, pentru export, în fabrici cu tradiție și experiență în prelucrarea lemnului masiv. Mobilierul comercializat este din lemn de molid, fag, frasin, paltin, tei, stejar, pin. Fiecare piesă de mobilier realizată de echipa fabricii este atent verificată și testată. Ne asigurăm că veți primi un produs de calitate. În cazul excepțional în care în urma unor condiții umane există totuși mici erori ne asumăm remedierea tuturor problemelor și înlocuirea elementelor care ar putea prezenta un defect de fabricație.

Calitatea este una dintre cele mai importante trăsături care definește și ne face diferiți! Comercializam piese de mobilier deosebite, cu design special și însoțite întotdeaua de un preț rezonabil și de bun simț.

Timpul nostru este dedicat clientilor, va consiliem și vă punem la dispoziție toate detaliile necesare pentru alegerea mobilierului dorit astfel încât să vă aducem bucurie, un interior al casei special, conform dorințelor dumneavoastră. 

Înapoi în sus
× Suntem aici pentru tine