Living Prestige 2 Lemn Masiv

Importanța Feng Shui în designul camerei de zi și modul în care vă poate afecta viața

Feng Shui este un vechi sistem chinezesc de energie naturală care poate fi aplicat designului, arhitecturii și decorațiunilor interioare. Mai jos vom vorbi despre câteva idei amenajare living.

Feng Shui este o formă de înțelepciune tradițională care există de secole. Este un mod de a trăi care ține cont de mediul natural și de modul în care acesta ne afectează. Practicanții de Feng Shui consideră că urmând aceste practici, putem trăi în armonie cu mediul înconjurător și putem avea o calitate mai bună a vieții.

Livingul este una dintre cele mai importante încăperi din orice casă, deoarece este locul în care membrii familiei se adună pentru a socializa și a petrece timp împreună. De asemenea, servește ca o extensie a bucătăriei unde oamenii își iau masa. Camera de zi ar trebui să fie proiectată într-un mod care să reflecte cine ești ca persoană – personalitatea și stilul tău de viață – luând în considerare și Feng Shui.

Camera de zi este centrul casei tale și îți poate afecta viața în multe feluri. Feng Shui vă recomandă să aranjați mobilierul într-un mod care să încurajeze un bun flux de energie.

Plasarea culorilor în camera de zi – un element cheie al Feng Shui

Feng Shui este arta și știința antică chineză de a aranja spațiul de locuit într-un mod care promovează echilibrul și starea de bine.

Culorile dintr-o cameră pot avea un efect asupra stării de spirit, gândirii și comportamentului dumneavoastră. De aceea este atât de important să alegeți culorile potrivite pentru cameră.

Primul lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este dacă doriți să utilizați culori calde sau reci pentru camera dvs. de zi. Culorile calde sunt adesea mai stimulatoare și ne pot face să ne simțim mai energici. Culorile reci sunt calmante și relaxante și ne pot ajuta să ne simțim în largul nostru.

Al doilea lucru de luat în considerare este efectele pe care diferitele culori le au asupra stărilor noastre de spirit. De exemplu, roșul stimulează fluxul sanguin și crește ritmul cardiac, în timp ce albastrul are un efect calmant asupra oamenilor prin scăderea ritmului cardiac și reducerea nivelului de anxietate.

Când îți decorezi spațiul de locuit, poate fi greu să știi ce culori vor funcționa cel mai bine. Următoarele culori sunt considerate culori feng shui pentru camera de zi:

  • Albastru
  • Verde
  • Alb
  • Galben

Principii Feng Shui pentru iluminare confortabilă în camera de zi

Feng Shui este un vechi sistem chinezesc de armonizare a mediului și a oamenilor care trăiesc în el. Principiile Feng Shui pentru iluminarea confortabilă în camera de zi se bazează pe modul în care culorile și lumina ne pot afecta dispozițiile și sentimentele.

Culoarea luminii determină modul în care o percepem. De exemplu, lumina albă ne va face să ne simțim mai energici decât lumina galbenă sau roșie. Este important să folosiți diferite culori de lămpi pentru a obține efecte diferite într-o cameră.

Există multe modalități de a vă face camera de zi mai primitoare și confortabilă. Una dintre ele este utilizarea culorilor pentru feng shui. De exemplu, poți așeza o lampă pe partea laterală a canapelei sau a scaunului unde stai de obicei, astfel încât să strălucească pe față.

O lampă așezată pe o masă în fața unei canapele va crea o atmosferă primitoare pentru relaxare. O lampă pe cealaltă parte a camerei va crea mai multă activitate și mișcare, ceea ce poate fi bun pentru a distra oaspeții.

Cum să alegi piese de mobilier confortabile pentru camera ta de zi

Livingul ar trebui să fie un spațiu confortabil în care să vă relaxați și să vă bucurați de timpul liber. Amplasarea mobilierului este crucială în acest sens.

Există multe tipuri de mobilier care poate fi folosit într-un living, dar cel mai important este să alegi piese de mobilier confortabile și care să se potrivească spațiului camerei.

Lasă un comentariu