Proiectați-vă interiorul casei de țară cu aceste sfaturi

Ce este designul casei de țară?

Designul unei case de țară este un stil de arhitectură despre care se spune că a fost popular în secolul al XVIII-lea. Termenul se referă la tipul de casă care a fost construită în mediul rural și nu conține facilități moderne. Te invităm să citești aceste idei de amenajari interioare pentru casa de la țară.

Designul casei de țară a fost folosit de secole pentru simplitatea sa, dar permite diferite modele în funcție de nevoile și preferințele locuitorilor săi.

Casele de țară sunt de obicei proiectate cu un hol central care duce la dormitoare și alte camere. De obicei au ferestre mari, care lasa lumina naturala sa patrunda in spatiile interioare.

Designul unei case de țară se caracterizează prin caracterul său rustic, romantic și informal. Acest lucru se datorează faptului că a fost adesea construit cu materiale naturale precum lemn, piatră sau lut. Casele de țară sunt, de asemenea, cunoscute pentru fațadele lor asimetrice și acoperișurile înclinate.

Decorarea unei case de țară pentru sezon

Decorarea casei de țară este o parte importantă a sezonului. Trebuie făcută înainte de sosirea oaspeților și ar trebui să fie o reflectare a personalității proprietarului.

Există multe moduri de a decora o casă de țară pentru sezon. Puteți alege stiluri tradiționale sau contemporane, culori de sezon sau chiar alegeți un decor bazat pe tema. Unii oameni folosesc flori și ca decorațiuni pentru casele lor de la țară.

Știm cu toții că vara este cel mai bun moment pentru a decora o casă de țară. Vremea este caldă și plăcută și vă puteți bucura de aer liber fără să vă faceți griji că vă face frig. Dar dacă ai o casă goală care trebuie să fie decorată pentru iarnă?

Dacă casa ta de țară are nevoie de decorațiuni pentru iarnă, iată câteva idei despre cum poți să o faci. O modalitate este de a folosi flori și plante ca decor.

Florile și plantele sunt decorațiuni grozave pentru casele de țară, deoarece au o întreținere redusă, la prețuri accesibile și pot fi găsite în majoritatea caselor. De asemenea, au o frumusețe naturală care le face perfecte pentru orice casă cu o senzație în aer liber.

Cum să faci o casă de țară să pară mai mare?

Casa de țară are propriul farmec și identitate, dar poate fi și dificil să o faci să pară mai mare fără a compromite caracteristicile sale originale. Există diferite moduri de a face casa de la țară să pară mai mare, fără a sacrifica autenticitatea și caracterul clădirii. Acest articol discută unele dintre aceste metode în detaliu și prezintă modalități de a le aplica.

Unii oameni cred că o casă de țară este mai frumoasă atunci când are un spațiu mare de locuit. Nu este întotdeauna cazul, dar este cu siguranță posibil să vă extindeți spațiul de locuit în casa dvs. de țară folosind aceste trucuri simple:

 1. Adăugați mai multe ferestre și uși: adăugarea mai multor ferestre și uși vă poate oferi iluzia de a vă extinde spațiul de locuit. De asemenea, puteți folosi perdele sau jaluzele pentru a face ferestrele să pară mai mari.
 2. Folosiți oglinzi: oglinzile vă pot ajuta cu iluzii vizuale și vă pot oferi o reflexie suplimentară într-o cameră.
 3. Instalați mobilier mai mare: Mobilierul mai mare vă va ajuta întotdeauna să faceți o cameră să pară mai mare.

Proiectarea unui plan de iluminat pentru o casă de țară

Când vine vorba de proiectarea unei case de țară, unul dintre cele mai importante aspecte este iluminatul. Acest lucru se datorează faptului că iluminatul poate crea starea de spirit pentru întreaga ta casă și poate crea o ambianță caldă sau răcoroasă.

O casă de țară este un loc ideal pentru a vă relaxa și a vă bucura de viața alături de familie și prieteni. Cu toate acestea, dacă nu aveți suficientă lumină în casa dvs., poate fi dificil să faceți acest lucru. Aici intervine să ai o idee despre câtă lumină ai nevoie în casa ta la țară.

Primul pas în proiectarea unui plan de iluminat pentru casa dvs. de țară ar trebui să fie să vă dați seama de ce tipuri de lumini sunt necesare. De exemplu, dacă intenționați să aveți o sală de mese, atunci veți dori să vă asigurați că există suficientă lumină pentru ca oamenii să se poată vedea atunci când iau cina.

Un plan de iluminat pentru o casă de țară ar trebui să țină cont de următorii factori:

 • Mărimea proprietății și arhitectura acesteia
 • Clima
 • Stilul și nevoile
 • Ora zilei

Mulți oameni preferă casele de la țară caselor tradiționale pentru că sunt mai spațioase și au mai multă lumină naturală. Acest lucru le face ușor să își proiecteze propriul plan de iluminare. Cu toate acestea, nu este întotdeauna atât de ușor.

idei amenajari interioare casa la tara
Foto preluat de la canva.com

Când vă proiectați planul de iluminat pentru casa de țară, trebuie să luați în considerare câteva lucruri, cum ar fi dimensiunea proprietății dvs., materialele utilizate și limitările bugetare.

Cea mai bună mobilă pentru interiorul casei tale la țară

Interiorul unei case de țară poate fi o reflectare a stilului de viață al proprietarului. Pentru a vă ajuta să începeți, am întocmit o listă cu cele mai bune articole de mobilier de decor care ar face casa dvs. de la țară să arate mai mult ca acasă.

Lista include câteva opțiuni grozave care sunt atât frumoase, cât și funcționale. De la dulapuri la dulapuri, există ceva pentru orice gust și buget.

Casele de țară sunt adesea decorate cu mobilier rustic, care amintește de exteriorul. Acesta este motivul pentru care am inclus și câteva piese grozave de mobilier de exterior pe lista noastră! Există multe articole de mobilier pe care le poți folosi în casa ta la țară. Cu toate acestea, unele dintre articolele de mobilier nu sunt potrivite pentru interiorul unei case de țară.

Următoarea este o listă cu articole de mobilier de decor de top care sunt perfecte pentru casele de țară.

 1. Mobilier oriental
 2. Mobilier rustic
 3. Mobilier pentru casă la țară
 4. Mobilier modern

Cum să adaugi gustul expert la propria ta lucrare de design?

Proiectarea unei case este o artă și o știință. Proiectarea unei case care este ecologică și elegantă necesită să fii un expert în domeniul tău. Acest articol vă va oferi primele cinci sfaturi despre cum să vă proiectați propria casă ecologică, care să vă facă mândru de munca dvs.

Designerii ar trebui să se concentreze pe punctele lor forte – creativitate și emoție. Dacă pot folosi aceste abilități pentru a crea modele care sunt atât elegante, cât și ecologice, ei vor putea să se impună ca experți în domeniul lor.

idei amenajari interioare casa la tara
Foto preluat de la canva.com

Experții în design vă pot ajuta să creați un design de casă elegant și ecologic, care vă va face să vă evidențiați din mulțime. Iată câteva sfaturi de top despre cum să o faci.

 1. Reduceți-vă ideile de design
 2. Păstrați-l minimalist
 3. Folosiți palete de culori care funcționează bine împreună
 4. Nu folosiți prea multe modele sau texturi pe o singură piesă de mobilier
 5. Investește în mobilier de bună calitate

Lasă un comentariu