Living Maria cu 3 piese din lemn masiv

Sufragerie acasă plăcută și confortabilă

Camera de zi este cea mai importantă parte a oricărei case. Este locul în care petreci timp cu familia, prietenii sau doar singur. Puteți face din acesta un loc confortabil în care să locuiți folosind aceste idei de sufragerie. Vezi mai jos cele mai frumoase idei de amenajare pentru living-ul din casa ta.

Primul pas în proiectarea sufrageriei dvs. ar trebui să fie să aveți grijă de amenajarea și amplasarea mobilierului. Dimensiunea camerei dvs. va afecta modul în care vă desfășurați această sarcină. Dacă aveți un spațiu mic, este mai bine să țineți mobila departe de pereți și să le așezați mai aproape unul de altul pentru o senzație mai intima.

Dacă aveți un spațiu mare, încercați să așezați câte o canapea de fiecare parte a peretelui, cu o anumită distanță între ele, astfel încât să nu pară prea apropiate – acest lucru va da o impresie de spațiu și confort.

Transformați camera de zi de acasă într-un refugiu confortabil

Livingul este un loc unde te poti relaxa dupa o zi lunga. Vă puteți transforma camera de zi într-un refugiu confortabil cu aceste sfaturi.

1) Păstrează-l curat: un living aglomerat te va face să te simți stresat și inconfortabil.

2) Alegeți culorile potrivite: Culorile pe care le alegeți pentru camera dvs. de zi ar trebui să fie liniștitoare și relaxante.

3) Adaugă puțină verdeață: Plantele sunt excelente pentru îmbunătățirea calității aerului, pentru a adăuga viață spațiului tău și pentru a oferi culoare naturală într-un mediu altfel steril.

4) Adăugați puțină artă: opera de artă poate ajuta la transformarea unui spațiu mic într-unul care se simte mai confortabil.

5) Creați zone în spațiu: dacă aveți spațiu limitat, asigurați-vă că creați zone în spațiu folosind piese de mobilier sau diferite tipuri

Camere de zi care pun clar accent pe confort

Un living este un loc unde te poți relaxa și te simți confortabil. Este, de asemenea, un loc unde familia se poate aduna și petrece timp împreună. Asa ca este important ca livingul sa aiba mobilierul si decoratiunile potrivite care sa faca pe toata lumea sa se simta ca acasa.

Există multe tipuri diferite de camere de zi cu canapele, dar toate au un lucru în comun – sunt concepute pentru a fi primitoare și confortabile.

Cum să modelezi o cameră de zi cu un buget redus

Primul pas în bugetul unei camere de zi este să-ți dai seama ce vrei să facă camera pentru tine. Ai nevoie de un loc unde să doarmă oaspeții? Ai nevoie de spațiu pentru un birou acasă? Dar o cameră de oaspeți?

Odată ce știți la ce va fi folosită camera de zi, este timpul să vă dați seama de cât spațiu va fi necesar. Următorul pas este să vă dați seama câți bani pot fi cheltuiți pe mobilier, iar acest lucru poate varia foarte mult în funcție de preferințele dvs. de stil și de buget.

Când vine vorba de stabilirea bugetului, există câteva lucruri care ar trebui luate în considerare. De exemplu, dacă camera dvs. de zi include un spațiu de birou sau un dormitor pentru oaspeți, atunci poate fi nevoie de mobilier mai scump din cauza durabilității și calității sale.

Cel mai bun mod de a amenaja o cameră de zi mică

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faceți atunci când decorați un living mic este să vă asigurați că are suficientă lumină naturală. Asigurați-vă că aveți perdele care lasă să intre cât mai multă lumină și că utilizați lămpi și alte surse de lumină artificială pentru momentele în care lumina naturală nu este disponibilă.

Un alt lucru pe care trebuie să îl luați în considerare atunci când decorați o cameră de zi mică este amplasarea mobilierului. Ar trebui să încercați să scăpați de dezordine folosind obiecte decorative precum plante sau oglinzi. De asemenea, ar trebui să luați în considerare utilizarea de mobilier cu depozitare, cum ar fi fotolii cu sertare sau canapele cu depozitare dedesubt.

Cum să creezi atmosfera ideală într-o cameră de zi

Atunci când proiectați o cameră de zi, este important să înțelegeți scopul camerei. Este un loc unde să lucrezi, să socializezi cu prietenii sau familia sau să te uiți la televizor? Răspunsul vă va ajuta să creați cea mai bună atmosferă pentru acel spațiu special.

De exemplu, dacă doriți ca camera dvs. de zi să fie un loc în care oamenii să se poată întâlni și să petreacă timp împreună, atunci veți dori să vă asigurați că există locuri confortabile și o zonă în care oamenii să mănânce. Dacă camera dvs. de zi este mai mult a unui spațiu de birou, atunci vei dori să-l păstrezi îngrijit și ordonat, cu distrageri minime – fără dezordine!

Inspirați-vă de aceste sufragerie superbe de la designeri de interior din întreaga lume

Livingul este un loc în care oamenii petrec mult timp. Este cea mai importantă cameră din casă și ar trebui să fie confortabilă și primitoare. Sunt multe decizii de design de luat atunci când proiectați o cameră de zi și ar trebui să le știți pe toate. Acești designeri au creat câteva camere de zi frumoase care te pot inspira în călătoria ta pentru a-ți crea propriul spațiu perfect.

Acest articol vă va oferi câteva idei grozave pentru a vă face casa să arate mai frumoasă. De asemenea, vă va oferi inspirație pentru cum să vă proiectați propria casă, precum și cum să o faceți să arate mai primitoare, confortabilă și confortabilă.

Lasă un comentariu