Caută

Cum platesc?

Plata Ramburs

Plata se va face numerar, la primirea comenzii

Transfer bancar

La finalul comenzii, puteti opta pentru plata prin virament bancar (ordin de plata). Detaliile pentru virament vor fi afisate la finalizarea comenzii.

Plata Online

Se poate efectua plata securizata prin PayU, cu un card VISA sau MasterCard, de debit sau de credit. Comisionul perceput de plată este 0%.

Plata in rate prin PayU

Puteti opta dintre 3,4,5,6 sau 36 rate prin Alpha Bank, Star BT, BRD, Garanti Bank, Card Avantaj, Optimo. Aceste rate sunt disponibile alegand plata prin PayU, iar in interfata procesatorului de plata, introduceti datele cardului dumneavoastra. Dupa introducerea datelor, veti putea alege numarul de rate.

Plata in rate prin TBI Bank

Puteti opta pentru plata in rate prin TBI Bank in pagina de finalizare a comenzii, dupa care veti fi redirectionat catre portalul acestora unde veti putea selecta numarul de rate.

Cum livram?

Produsele sunt livrate prin flota proprie sau prin curier rapid.

Timp de livrare

Livrarile mobilierului se vor efectua in medie in 5-10 zile de la plasarea comenzii pentru produsele aflate pe stoc si 3-7 saptamani pentru produsele alfate in comanda, fara a depasi termenul de 60 de zile.

Raza de livrare

Livram in orice localitate din Romania.

Transportul este gratuit?

Oferim transport si retur gratuit pentru orice piesa de mobilier disponibila pe website. Costurile sunt gratuite in orice localitate din Romania.

Servicii de montaj

La cerere, se poate efectua montajul la domiciliul dumneavoastra de catre echipa specializata. De asemenea, produsele vin insotite de schita dupa care se pot monta produsele.

Doresc sa anulez comanda

Daca doriti sa anulati comanda, ne puteti contacta telefonic sau printr-un email la vanzari@emobdecor.ro in care va rugam sa ne comunicati id-ul de comanda pe care l-ati primit in email.

Informatii produse

Daca doriti informatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la numarul 0720 566 724 sau prin email la vanzari@emobdecor.ro

Confirmarea comenzilor

Dupa plasarea comenzii, veti fi contactat de un agent in vederea confirmarii acesteia.

Cupoanele de reducere

Cupoanele de reducere sunt disponibile doar in anumite momente, va invitam sa urmariti pagina de Facebook pentru a fi la curent cu acestea.

Cupoanele pot fi aplicate la finalizarea comenzii, apasand click pe mesajul incercuit cu culoare portocaliu, cu textul: “Ai un cupon? Dă clic aici pentru a-ți introduce codul”

Se pot comanda si alte dimensiuni?

Toate produsele au dimensiuni fixe, scrise pe site. Exceptie fac produsele care se executa la comanda.

Produs defect/lovit

Avem grija ca fiecare produs sa fie ambalat cu atentie astfel incat niciunul dintre produsele disponibile pe site-ul nostru sa nu aiba defecte. Uneori se intampla sa nu decurga totul cum trebuie, iar unele produse se pot defecta sau se pot lovi in timpul transportului.

Daca intampini aceasta problema, vom proceda prin inlocuirea produsului in cel mai scurt timp posibil, fara cheltuieli suplimentare.

Termenul de returnare

Termenul de returnare al produselor achizitionate online este de 14 de zile de la receptionarea acestora de catre client, in baza O.G. 34 / 2014. Produsul se returneaza in ambalajul original insotit de documentele fiscale si certificatul de garantie, emise de catre societatea SC EMOB DECOR PROD SRL.

Înapoi în sus
× Suntem aici pentru tine