Caută

MODALITATI DE PLATĂ

– plata ramburs, la livrare, numerar. 

– transfer bancar

LIVRARE

Livrarile mobilierului se vor efectua  in medie in 10 zile de la plasarea comenzii pentru produsele aflate pe stoc si 3-7 saptamani pentru produsele alfate in comanda, fara a depasi termenul de 60 de zile. In cazul in care mobilierul comandat nu poate fi livrat, SC Emob Decor Select SRL, se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate de catre SC Emob Decor Select SRL in termen de maximum 8 zile.

Costuri

Valoarea costului de livrare difera in functie de volumul si greutatea produsului si distanta dintre depozitul nostru si adresa de livrare a clientului.

Primirea coletului

Serviciul de livrare presupune transportul produselor pana in fata blocului/casei. Manipularea acestora in locuinta, apartament sau casa, revine in sarcina clientului. 

 SC Emob Decor Select SRL se obliga sa livreze bunurile catre client  ambalate  corespunzatoar, continand elemnete ale mobilierului,  accesoriile necesare asamblarii si  schita de asamblare. Nu sunt incluse dibluri necesare suspendarii corpurilor pe perete, achizitia lor fiind responsabilitatea clientului.

Destinatarul va primi coletul pe bază de semnătură. La primirea acestuia este recomandat ca produsele să fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate. La livrare Clientul primeste si garantia pentru mobilierul cumparat.

Garanții

Garanția pieselor de mobilier este de 24 luni și este oferită în momentul achiziției.

Înapoi în sus
× Suntem aici pentru tine