Caută

Livrare

Livrarile mobilierului se vor efectua  in medie in 3-15 zile de la plasarea comenzii pentru produsele aflate pe stoc si 3-10 saptamani pentru produsele alfate in comanda, fara a depasi termenul de 90 de zile. In cazul in care mobilierul comandat nu poate fi livrat, SC EMOB DECOR SELECT SRL, se obliga sa informeze Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate de catre SC EMOB DECOR SELECT SRL in termen de maximum 8 zile.

Mobilă la comanda

Pentru mobila care se executa la comanda se percepe un avans de 30%.

Costuri

Transportul mobilierelor este gratuit pe tot teritoriul Romaniei.

Primirea coletului

Serviciul de livrare presupune transportul produselor pana in fata blocului/casei. Manipularea acestora in locuinta, apartament sau casa, revine in sarcina Cumparatorului.

SC EMOB DECOR SELECT SRL se obliga sa livreze bunurile catre Cumparator ambalate corespunzatoar, continand elemnete ale mobilierului,  accesoriile necesare asamblarii si schita de asamblare. Nu sunt incluse dibluri necesare suspendarii corpurilor pe perete, achizitia lor fiind responsabilitatea Cumparatorului. Nu se executa montaj pentru corpurile suspendate.

La primirea comezii sau in termen de 48 ore este recomandat ca produsele să fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate. La livrare Cumparatorul primeste si garantia pentru mobilierul cumparat.

Garanții

Garanția pieselor de mobilier este de 24 luni și este oferită în momentul achiziției. Garanția este valabilă indifierent de echipa de montaj a Cumpărătorului sau a EMob Decor.

Înapoi în sus
× Suntem aici pentru tine