Dormitor Oscar Line din lemn masiv cu 5 usi

Mobilier din lemn masiv

Cu siguranță că atunci când vine vorba de propria locuință, fiecare dintre noi ne dorim să o personalizăm și să reușim să facem dintr-o simplă casă sau apartament, o adevărată oază de liniște, în care să ne putem retrage oricând simțim nevoia. Pentru ca acest lucru să poată fi posibil, în ceea ce privește design-ul interior, este necesar să fiți atent la mai multe aspecte. Haideți să vedem împreună câteva aspecte importante în alegerea unui mobilier din lemn masiv.

În primul rând, este bine să vă hotărâți asupra unui stil pe care vă doriți să îl urmați. Apoi, să hotărâți bugetul pe care îl veți aloca amenajării locuinței dvs, precum și elementele esențiale de care aveți nevoie. Pentru alegeri inspirate și pentru un mobilier de cea mai bună calitate, va recomandăm să vă orientați către mobila din lemn masiv.

Avantaje Mobilier din Lemn Masiv

Deși ofertele pentru obiectele de mobilier se îndreaptă din ce în ce mai mult, către cea fabricată din PAL melaminat, cașerat, sau furniruit, piesele din lemn masiv rămân cele preferate de cei mai mulți cumpărători, indiferent dacă este vorba despre living, dormitor sau camera copilului. Deși mobila din lemn masiv are de obicei un preț mai crescut, investiția este una de lungă durată și cu siguranță va merita pe deplin.

Rezistență și Durabilitate

Rezistența și durabilitatea sunt doar câteva dintre calitățile unui mobilier lemn masiv, acesta putând fi păstrat zeci de ani și chiar dăruit ca moștenire următoarelor generații. De asemenea, cel mai adesea, acesta este fabricat într-un stil clasic, atemporal și care își păstrează funcționalitatea și utilitatea pe o lungă perioadă de timp.

În plus, pentru cei pasionați de citit, lemnul masiv este materialul perfect pentru confecționarea unei biblioteci de poveste. Aceștia nu trebuie să își mai facă griji cu privire la greutatea cărților, care vor fi așezate în bibliotecă, fiind foarte puțin probabil ca rafturile să fie afectate, chiar dacă vor sta mai mult timp.

Dormitor din lemn masiv Luxus Alb Nuc cu dulap cu 5 usi

Simplu de Întreținut

Deși poate că mobilierul din lemn masiv pare greu de întreținut și de curățat, tot ceea ce trebuie să faceți este să îl ștergeți periodic cu o cârpă moale, aplicând o soluție fără alcool special concepută pentru mobilă. Pentru a vă bucura de el cât mai mult timp, este recomandat să nu îl așezați aproape de sursele de căldură, căci acesta se va decolora și să îl țineți departe de umezeală.

Dacă se întâmplă să îl pătați sau să îl degradați, nu vă faceți griji! Pentru petele de grăsime, puteți folosi cu încredere un spray de geamuri fără alcool sau amoniac, iar dacă unele zone au fost pătate de vopsea, aceasta poate fi îndepărtată cu ajutorul unor solvenți de ceară.

Ușor de Personalizat

Cel mai adesea, lemnul masiv este asociat cu o locuință amenajată în stil clasic sau rustic. Cu toate acestea, mobila din lemn masiv poate fi foarte ușor personalizată până la cel mai mic detaliu, în funcție de preferințele dvs fiind perfectă tutoror stilurilor de decor.

Piesele de mobilier lemn masiv pot avea diferite nuanțe, depinzând de tipul de colorant special folosit. Pe lângă clasicul maro, mulți clienți prefera bejul, alb, roșu, verde sau chiar picturile executate manual, iar ca și esențe lemnoase, cele mai întâlnite sunt teiul, fagul, frasinul și stejarul. Mai mult decât atât, va oferi casei dvs, un aspect plăcut, cald și primitor, adăgând un plus de naturalețe și de unicitate.

Pentru a vizualiza numeroase piese de mobilier lemn masiv, de cea mai bună calitate, vă invităm pe pagina noastră. Aici veți găsi articole potrivite pentru living, dormitor, bucătărie și hol, la cele mai bune prețuri!

Vă invităm să urmăriți și pagina noastră de Facebook.

Lasă un comentariu