Caută

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.emobdecor.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.  SC EMOB DECOR SELECT SRL cu sediul in Ilfov, Ciolpani, Str. Calea Bucuresti nr 56,  identificata prin CUI RO43861373, J23/1455/2021,  isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea SC EMOB DECOR SELECT SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.  Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.emobdecor.ro este proprietatea SC EMOB DECOR SELECT SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris a SC EMOB DECOR SELECT SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la www.emobdecor.ro . Pentru a face o comanda on-line este necesara autentificarea in cazul in care exista un cont creat anterior sau completarea unui formular, utilizatorul avand obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa. Daca SC EMOB DECOR SELECT SRL suspecteaza ca informatiile puse la dispozitie de utilizator nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul acestuia la serviciile oferite de site-ul www.emobdecor.ro si de a anula comanda respectiva.

CONFIDENTIALITATE

SC EMOB DECOR SELECT SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.emobdecor.ro si SC EMOB DECOR SELECT SRL  se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.emobdecor.ro si SC EMOB DECOR SELECT SRL  nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.emobdecor.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.emobdecor.ro Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru printr-o cerere scrisa trimisa prin e-mail la adresa vanzari@emobdecor.ro.

SC EMOB DECOR SELECT SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

LIVRAREA

Livrarea se face in termen de 3-15 zile de la plasarea comenzii pentru produsele aflate pe stoc si 3-10 saptamani pentru produsele alfate in comanda, fara a depasi termenul de 90 de zile.

Costurile de livrare sunt suportate de catre SC EMOB DECOR SELECT SRL pe tot teritoriul Romaniei pentru produsele de mobilier.

CUM PLĂTESC?

Plata se poate face: – in numerar, la livrare (sistem ramburs) sau prin tranzactie bancara, va rugam sa selectati aceasta optiune in momentul comenzii; un reprezentant al SC EMOB DECOR SELECT SRL  se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp.

CONDITII DE RETUR

Dorinta noastra este ca produsele pe care vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se pot returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului:  “Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile”. Denuntarea unilatera a contractului in termenul de 14 zile se aplica doar persoanelor fizice, persoanele juridice neavand aceasta posibilitate.

Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: vanzari@emobdecor.ro In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. In cazul in care produsul are semne de folosire si uzura, conform Ordonantei 34/2014 ” Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor” .

SC EMOB DECOR SELECT SRL .se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat, pe baza formularului de retur sau a notificarii trimise pe email la adresa mai sus mentionata, completate de catre client. In formularul de retur / notificarea scrisa se completeaza datele si contul bancar al titularului. Formularul de retur de pe site este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metoda doreste: email, postal, verbal etc.

 

Cheltuielile de expeditie, in cazul returului, vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014, de catre consumator: “Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor”. Suma inapoiata clientului cuprinde toate sumele de bani primite de vanzator de la client pentru produsul respectiv, inclusiv costurile initiale de transport, în cazul în care produsul nu a fost cel comandat sau prezintă defecte. Toate produsele returnate pentru care se returneaza suma integrala inapoi trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibile cu certificatul de garantie in original si factura sau bonul fiscal.

Conform prevederii OUG 34/2014  „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.”  Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.

Conform art. 16 lit. C din OUG 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract produsele confectionate după specificațiile prezentate de consumatori sau personalizate în mod clar.

 

Produsele se vor returana la adresa punctului nostru de lucru din Ciolpani, Ilfov, Str. Calea Bucuresti nr 56

In cazul in care consumatorul doreste ca produsele pe care le returneaza sa fie ridicate de catre SC EMOB DECOR SELECT SRL se va stabili costul transportului in functie de nr. de km si greutate.

SCHIMBAREA PRODUSELOR

In cazul in care doriti sa schimbati produsele, completati formularul de retur afisat pe site si o sa va contactam in cel mai scurt timp.

În cazul în care doriţi alte produse (modele sau marimi) decât cele pe care le returnaţi vă putem ajuta în limita stocului real disponibil al depozitul nostru.  

Consumatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru schimbarea unui produs, exceptie facand mobilierul la comanda, in conditiile din O.G. 34 / 2014. Costul de transport pentru schimbare va fi suportat de catre client.

SC EMOB DECOR SELECT SRL  (www.emobdecor.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 • Masini de transport sau curier, Livrare in 3-15 zile de la plasarea comenzii pentru produsele aflate pe stoc.

GARANTIA PRODUSELOR

Prin garanţia oferită nu se aduce atingere drepturilor consumatorilor prevăzute de OUG 140/2021  şi OG nr. 21/1992.

Condiţii şi norme de garanţie:

 1. Constatarea deficienţelor, a naturii şi cauzelor acestora se face de reprezentantul vânzătorului, de la punctul de lucru de unde a fost achiziţionat produsul.

Remedierea deficienţelor constatate, înlocuirea produselor pentru care repararea acestora nu este posibilă, respectiv restituirea contravalorii produselor achiziţionate în situaţia în care măsurile de reparare sau înlocuire nu sunt posibile (în ordinea menţionată) se efectuează de către unitatea vânzătoare.

 1. Garanţia îşi pierde valabilitatea în caz de:
 •  folosirea/utilizarea/instalarea incorectă/defectuoasă/neconformă cu instrucţiunile de folosire/utilizare/întreţinere livrate împreună cu produsul;
 •  abuzivă; se consideră folosire abuzivă şi schimbarea destinaţiei produsului
 •  în cazul intervenţiilor neautorizate;
 •  pierderea sau deteriorarea certificatului de garanţie.
 1. La solicitarea remedierilor produsului în termenul de garanţie se prezintă:
 • certificatul de garanţie original;
 • bon de casă fiscal sau factura fiscală şi chitanţa sau ordinul de plată (dacă este cazul), în copie.

Pierderea certificatului de garanţie şi documentelor de achiziţie generează pierderea garanţiei.

 1. La solicitarea acordării garanţiei, produsul trebuie sa fie prezentat împreună cu toate accesoriile acestuia şi, în măsura în care este posibil, în ambalajul original (fără a fi o condiţie obligatorie).

Remedierea deficienţelor conform certificatului de garanţie şi legislaţiei în vigoare se realizează în termen de 15 zile de la constatarea acestora de către reprezentantul vânzătorului.

Garanţia se asigură în conformitate OUG 140/2021 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, cu modificările şi completările ulterioare, şi Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, cu modificările şi completările ulterioare.

LITIGII

Pentru orice conflict aparut intre SC EMOB DECOR SELECT SRL  si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul SC EMOB DECOR SELECT SRL . Contravaloarea transportului produselor catre firma SC EMOB DECOR SELECT SRL  va fi suportata de client; Exceptie de la returnare: produsele achizitionate de persoane juridice, produsele aduse pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul SC EMOB DECOR SELECT SRL ), produsele consumabile. Daca intampinati orice probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti solicita conciliere suplimentara la telefon 0720 566 724 sau ne puteti scrie pe adresa vanzari@emobdecor.ro

CUM PLATESC?

Metodele de plată disponibile sunt: numerar la livrare, transfer bancar, în rate online prin TBI Bank sau PayU, plata online prin PayU.

Drepturi de autor privind imaginile de pe site-ul www.emobdecor.ro

Toate drepturile de autor privind imaginile postate pe site-ul www.emobdecor.ro apartin SC EMOB DECOR SELECT SRL (in continuare “Compania”).

Este strict interzis sa copiati sau sa reproduceti orice imagine cu caracter personal din site-ul Companiei.

Toate imaginile privind produsele comercializate sunt realizate si postate exclusiv de Companie pe site-ul  www.emobdecor.ro,  fiind drepturi de autor rezervate si protejate in favoarea autorului.

Orice copiere, reproducere sau distribuire  fara drept sau fara autorizarea, in prealabil, din partea Companiei atrage dupa sine raspunderea in baza Legii nr. 8 din 1996 si acordarea de despagubiri pentru repararea prejudiciului cauzat.

In cazul in care doriti reproducerea, distribuirea sau imprumutul unor imagini postate pe site-ul nostru, va invitam sa solicitati, in scris, consimtamantul expres al autorului, prin contactarea reprezentantului legal al Companiei, la datele de contact puse la dispozitie pe site-ul www.emobdecor.ro .

Înapoi în sus
× Suntem aici pentru tine